Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Avg.2019, 13:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri osobe poginule u neredima na fudbalskom stadionu u Hondurasu

Tri osobe su poginule, a oko deset je povređeno u neredima koje su izazvali navijači suparničkih fudbalskih klubova u Tegusigalpi, glavnom gradu Hondurasa, piše danas BBC.

Nasilje je izbilo sinoć pre planirane utakmice između klubova Motagua i Olimpija.

Sve je počelo kada je gomila bacila kamenje na autobus fudbalera kluba Motagua kada su povređena tri igrača.

Sukobi su nastavljeni na Nacionalnom stadionu i van njega nakon što su zvaničnici otkazali >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << utakmicu.

"Tri su osobe poginule, a sedam je upucano i izbodeno. Među njima je i jedan dečak. Tri povređene osobe su u kritičnom stanju", rekla je portparolka bolnice Laura Šoenher.

Više od 10.000 ljudi je bilo na stadionu kada su izbili neredi, a policija je koristila suzavac.

Klub Motagua je na svom zvaničnom nalogu na društvenoj mreži Tviter objavio slike oštećenog autobusa i ranjenih igrača koji se nalaze u bolnici.

"Ovo mora biti strogo sankcionisano od strane vlasti", napisali su iz tog kluba okrivivši za napad članove navijačkog kluba "Ultra-verni Olimpija".
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Tri osobe poginule u neredima na fudbalskom stadionu u Hondurasu

Izvor: Danas, 18.Avg.2019

Tri osobe su poginule, a oko deset je povređeno u neredima koje su izazvali navijači suparničkih fudbalskih klubova u Tegusigalpi, glavnom gradu Hondurasa, piše danas BBC. Članak Tri osobe poginule u neredima na fudbalskom stadionu u Hondurasu se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.