Izvor: Mondo, 12.Jun.2019, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMIJERA: PES 2020, pogledajte video!

Kompletirali smo fudbalsku “reprezentaciju“ za ovaj E3 sajam - posle FIFA 20 stigla nam je i PS 2020 najava, pogledajte šta nudi!



Izvor: officialpes

U petak, 7. juna smo na E3 2019 imali priliku da prvi put vidimo FIFA 20 najavu, a sada Konami donosi i prve informacije za ljutu konkurenciju - Pro >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Evolution Soccer. U videu vidimo Injestu, Mesija i Ronaldinja kako pričaju o fudbalu iz svojih uglova, kao i najavu novih mehanika i osveženih tehničkih stvari, sa akcentom na fiziku lopte, prvi kontakt i mnoge druge nove detalje.

Najavljena je i redizajnirana Master Liga, sa realističnijim transfer sistemom, a kao menadžere imate priliku da izaberete legende kao što su Maradona i Krojf.

Gejmerski mediji slažu se u nekoliko stvari - PES 2020 video izgleda odlično i igra izgleda ispolirano, tako da će PES fanovi imati čemu da se raduju ove godine.

Pogledajte video i vi, pa se vratite na FIFA 20 i javite nam šta mislite!

Pratite E3 na MONOD i MobIT stranicama >>>



Izvor: officialpes


Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Fanovi imaju čemu da se raduju: Predstavljen PES 2020 VIDEO

Izvor: B92, 12.Jun.2019

U petak smo na EA Play 2019 imali prilike da prvi put vidimo FIFA 20 najavu, a sada Konami donosi i prve informacije za dobri, stari PES...U trejleru vidimo Injestu, Mesija i Ronaldinja kako pričaju o fudbalu iz svojih uglova, kao i najavu novih mehanika i osveženih tehnikalija, sa akcentom na fiziku...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.