Sin biznismena pretukao Nemanju Bezbradicu zbog devojke?

Izvor: Večernje novosti, 05.Avg.2019, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sin biznismena pretukao Nemanju Bezbradicu zbog devojke?

U toku je potraga za Dušanom Silićem koji se sumnjiči da je prebio bivšeg košarkaša Partizana i mladog reprezentativca Srbije POLICIJA traga za Dušanom Silićem zbog sumnje da je u Jakovu pretukao bivšeg košarkaša Partizana Nemanju Bezbradicu (26) . Osumnjičeni je sin biznismena Dragana Silića, vlasnika hotela "S klub" u tom mestu.Pročitajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << još: Šabanov ubica na optuženičkoj klupiKako nezvanično saznajemo do sukoba je došlo zbog devojke. Bezbradica je nastupao u mlađim kategorijama za ekipu FMP-a, ali nije zaigrao za prvi tim. Svoj debi kao profesionalac imao je u sezoni 2011/12. u dresu OKK Beograda. Sezonu 2012/13. proveo je u ekipi BKK Radničkog. U septembru 2013. je nakon probe potpisao višegodišnji ugovor sa Partizanom. U dresu crno-belih proveo je dve sezone i osvojio Prvenstvo Srbije 2014. godine.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

BEZBRADICA NAPADNUT S LEĐA Bivši košarkaš PRETUČEN NA KUĆNOM PRAGU, policija juri napadača, pretresili kuću u Jakovu

Izvor: Blic, 05.Avg.2019

Beogradska policija intenzivno traga za Dušanom S. (27), koji se sumnjiči da je tokom minule noći pretukao bivšeg košarkaša Partizana Nemanju Bezbradicu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.