Izvor: B92, 29.Okt.2013, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privedeni zbog smrti navijača

Beograd -- Trojica osumnjičenih privedena su zbog sumnje da su učestvovali u tuči u kojoj je u naselju Karaburma ubijen navijač Partizana Vlado Živković (35).

Portparol Republičkog javnog tužilaštva Toma Zorić rekao je za agenciju Beta da je istraga u toku i da tužilaštvo za sada ne može da daje informacije o postupku.

"Javnost će biti obaveštena u najskorije moguće vreme o ovom slučaju", kazao je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Zorić.

Mediji su najpre javili da je Živković ubijen u zakazanoj tuči dve frakcije Partizanovih navijača - Zabranjenih i Alkatraza. U obračunima te dve grupe u oktobru 2011. godine je ubijen Ivan Perović.

Međutim, Zabranjeni su u saopštenju negirali da je bilo tuče dve grupe Partizanovih navijača i zatražili da se otkrije prava pozadina ubistva Živkovića, njihovog člana.

"Niti je nekakva tuča bila dogovorena, niti se navedena tuča između navijača Partizana desila", naveli su Zabranjeni.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Privedeni zbog smrti navijača

Izvor: Akter, 29.Okt.2013

Trojica osumnjičenih privedena su zbog sumnje da su učestvovali u tuči u kojoj je u naselju Karaburma ubijen navijač Partizana Vlado Živković (35)

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.