Nestao brat bivšeg fudbalera Crvene zvezde Ace Kovačevića: Za 20 dana je trebalo da se ženi

Izvor: Večernje novosti, 31.Avg.2019, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nestao brat bivšeg fudbalera Crvene zvezde Ace Kovačevića: Za 20 dana je trebalo da se ženi

Brat nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Aleksandra Kovačevića, Milan Kuzmanović, rođen 26. aprila 1989. godine, nestao je 30. avgusta u Ubu gde je poslednji put viđen u 20.12 sati Brat nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Aleksandra Kovačevića, Milan Kuzmanović, rođen 26. aprila 1989. godine, nestao je 30. avgusta u Ubu gde je poslednji put viđen u 20.12 sati. Prema rečima fudbalera, njegov >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << brat od tetke otišao je da opere auto i od tad mu se gubi svaki trag. - Ne možemo da ga dobijemo jer mu je telefon isključen. Za 20 dana je trebalo da se ženi, sve je bilo u najboljem redu. Nikada ranije nije bilo nikakvih problema - rekao je za Telegraf.rs uznemireni Aleksandar Kovačević. Prema rečima Kuzmanovićevog drugog brata od tetke, Milana su kamere sa pumpe snimile u petak na Beogradskom putu. - Sinoć smo pronašli njegov auto u jednom selu tu kod Uba, pored reke, koje je baš zabačeno. Obaveštena je policija, čak 70 ljudi ga je tražilo, ali njega nema. Telefon jeste imao sa sobom, ali je ugašen - navodi Kuzmanovićev brat. Ukoliko ga bilo ko vidi, ili ima bilo kakvu informaciju, neka se javi na broj telefona 064/30-30-993. (Telegraf.rs)

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

PRONAĐEN BRAT BIVŠEG ZVEZDINOG FUDBALERA: Kovačević potvrdio da je Milan živ i zdrav!

Izvor: Kurir, 01.Sep.2019, 07:51

Milan Kuzmanović (30), brat od tetke bivšeg fudbalera Crvene zvezde Aleksandra Kovačevića, koji je u petak uveče nestao u Ubu, pronađen je u nedelju ujutru.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.