Dva puta automobilom udario u betonsku ogradu i poginuo

Izvor: Blic, 13.Dec.2011, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dva puta automobilom udario u betonsku ogradu i poginuo

Jedan muškarac poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Petrijevu nakon što je dva puta gubio kontrolu nad vozilom i udario u betonsku ogradu, saopštila je danas policija.

Portparol policije u Smederevu Saša Nikolić rekao je agenciji Beta da se udes dogodio juče dok je M. V. (36), vozeći iz Smedereva prema Petrijevu, verovatno zbog neprilagođene brzine sleteo s puta i udario u betonsku žardinjeru.

Nikolić je rekao da se vozač potom vratio na >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kolovoz, ali da je ponovo izgubio kontrolu, sleteo s puta i udario u betonsku ogradu.

M. V. je prevezen u beogradski Urgentni centar, gde je podlegao povredama.

Dežurni istražni sudija Aleksandar Jocović naložio je obdukciju kako bi se utvrdilo eventualno prisustvo alkohola i narkotika u krvi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Smederevo: Poginuo vozač

Izvor: B92, 13.Dec.2011

Smederevo -- U Smederevskoj ulici poginuo je muškarac M.V nakon što je dva puta izgubio kontrolu nad vozilom i udario u betonsku ogradu...Udes se dogodio juče dok je M. V. (36), vozeći iz Smedereva prema Petrijevu, verovatno zbog neprilagođene brzine sleteo s puta i udario u betonsku žardinjeru...Portparol...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.