Smederevo: Poginuo vozač

Izvor: B92, 13.Dec.2011, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Smederevo: Poginuo vozač

Smederevo -- U Smederevskoj ulici poginuo je muškarac M.V nakon što je dva puta izgubio kontrolu nad vozilom i udario u betonsku ogradu.

Udes se dogodio juče dok je M. V. (36), vozeći iz Smedereva prema Petrijevu, verovatno zbog neprilagođene brzine sleteo s puta i udario u betonsku žardinjeru.

Portparol policije u Smederevu Saša Nikolić rekao je agenciji Beta da se vozač potom vratio na kolovoz, ali da je ponovo izgubio kontrolu, sleteo s puta i udario u betonsku ogradu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
M. V. je prevezen u beogradski Urgentni centar, gde je podlegao povredama.

Dežurni istražni sudija Aleksandar Jocović naložio je obdukciju kako bi se utvrdilo eventualno prisustvo alkohola i narkotika u krvi.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.