Izvor: TvojPortal.com, 28.Sep.2011, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hladno pivo u Beogradu 2. decembra

Izvor: bizlife.rs
Beograd - Zagrebački bend Hladno pivo održaće 2. decembra u Hali sportova veliki beogradski koncert u okviru regionalne turneje na kojoj promoviše novi CD album "Svijet glamura", saopštio je organizator koncertna agencija Long Play.


Bend na prostoru bivše Jugoslavije poznat po hitovima "Pitala si me", "Nije sve tako sivo", "Samo za taj osjecaj", "Pjevajte nešto ljubavno"... prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << je svoj veliki (i trijumfalni) koncert u Srbiji održao upravo u ispunjenoj Hali sportova pred preko 4.000 glasnih i raspevanih fanova u jesen 2008. godine. "Hala sportova nam je ostala u pamćenju kao užasno uzbudljiv koncert. Hoćemo sada ponoviti nevjerojatno iskustvo koje smo imali prošli puta, kada je dvorana toliko vibrirala da je naš ton majstor morao držat' miks pult da mu ne pobjegne. Bila je to nevjerojatna količina emocija i vrištanja", kaže frontmen Mile Kekin.
{youtube}epAPuNdq2Zk&feature=player_embedded{/youtube}
Da vas podsetimo, Haldno pivo je jedan od 5 nominovanih regionalnih bendova koji je ušao u trku za nagradu MTV EMA Best Adria Act 2011. Frontmen benda Hladno pivo  Milan Kekin,  zahvaljujući se na nominaciji, rekao je u svom stilu: "Hteo bih da se zahvalim svim novinarkama, novinarima, fanovima, MTV-ju, mamama i tatama koji su nas predložili za nagradu MTV-ja. Na neki način je ovo priznanje da svi kilometri pređeni po lošim putevima naše regije nisu bili uzalud. Eto, ja sam dirnut i ne znam uopšte šta bih rekao."
Ulaznice za koncert Hladnog piva u Hali sportova u Beogradu od danas su u prodaji i to po specijalnoj ceni - početnih 1.000 ulaznica koštaće samo 1.000 dinara. Ko ne bude dobvoljno brz platiće kasnije 1.200 dinara!
*izvor: www.mtv.rs

muzikaalbumZagrebački bend Hladno pivobeogradski koncert
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.