Izvor: Pančevac-online.com, 21.Apr.2023, 14:05

VEČITI DERBI BEZ PUBLIKE! Zbog nereda na utakmici sa Čukaričkim odlukom Disciplinske komisije FSS stadion Partizana je suspendovan!

Poslednji večiti derbi u sezoni igraće se definitivno bez prisustva publike. Kad se naredne srede od 18.30 budu sudarili Partizan i Crvena zvezda sa tribina stadiona u Humskoj neće stići prepoznatljiv huk. Odlukom Disciplinske komisije FSS, stadion Partizana suspendovan je zbog nereda na utakmici sa Čukaričkim. Crno-belima je izrečena i mera zabrana organizovane podrške navijača […] The post VEČITI DERBI BEZ PUBLIKE! Zbog nereda na utakmici sa Čukaričkim odlukom Disciplinske komisije FSS stadion Partizana je suspendovan! appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

ZVANIČNO: Bez publike u večitom derbiju! Ali to nije sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2023

Teški dani za Partizan postaju sve teži i teži....Poslednji večiti derbi u sezoni igraće se bez prisustva publike. Kad se naredne srede od 18.30 budu sudarili Partizan i Crvena zvezda sa tribina stadiona u Humskoj neće stići prepoznatljiv huk...Razlog je u činjenici da je Disciplinska komisija...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.