Izvor: Pančevac-online.com, 23.Jul.2023, 10:58

VATERPOLISTI SRBIJE DANAS PROTIV JAPANA U OSMINI FINALA SVETSKOG PRVENSTVA Evo gde možete da pratite tv prenos

Vaterpolisti Srbije igraće u danas od 11.30 časova u Fukuoki, u osmini finala Svetskog prvenstva protiv domaćina Japana. Ukoliko Srbija eliminiše Japan, u četvrtfinalu će igrati protiv Italije, koja se kao pobednik B grupe direktno plasirala među osam najboljih selekcija. Direktan TV prenos moći ćete da gledate na kanalu RTS1. Srbija je kao druga završila […] The post VATERPOLISTI SRBIJE DANAS PROTIV JAPANA U OSMINI FINALA SVETSKOG PRVENSTVA Evo gde možete da pratite tv prenos appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potopljeni samuraji u vodi: Srbija preko Japana do Italije u četvrtfinalu Svetskog prvenstva u vaterpolu

Izvor: Danas, 23.Jul.2023

Dvostruki uzastopni olimpijski pobednik Srbija, koja stvara novu generaciju, igraće u utorak (10.30 č) u četvrtfinalu XX svetskog prvenstva za vaterpoliste protiv Italije, vicešampiona iz Budimpešte prošle godine.

Nastavak na Danas...

TREĆA DEONICA DOVOLJNA ZA ČETVRTFINALE: Srbija nadigrala Japan!

Izvor: HotSport.rs, 23.Jul.2023

Pobedom protiv Japana u osmini finala Svetskog prvenstva u Fukuoki, Srbija se plasirala u narednu rundu takmičenja. U utorak u 9.30 rival za polufinale biće svetski vicešampion Italija. Zaslužen trijumf naše reprezentacije koja nije potcenila rivala i sigurnom igrom je stigla do pobede. Japan –...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.