Izvor: Pančevac-online.com, 03.Feb.2023, 17:41

IZJAVA ŽELJKA OBRADOVIĆA IZAZVALA ODUŠEVLJENJE: I Crvena zvezda i Partizan zaslužuju da budu u Evroligi

Košarkaši Partizana večeras igraju novu evroligašku utakmicu protiv Žalgirisa, a pred ovaj duel opširni intervju za „Basket News“ dao je trener crno-belih, Željko Obradović. Proslavljeni stručnjak je govorio o rivalstvu između Partizana i Crvene zvezde. – Imamo dva kluba u Beogradu. I Crvena zvezda i Partizan žele da budu u Evroligi. Mislim da oba tima […] The post IZJAVA ŽELJKA OBRADOVIĆA IZAZVALA ODUŠEVLJENJE: I Crvena zvezda i Partizan zaslužuju da budu u Evroligi appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Evroliga

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Obradović poslao poruku Evroligi – Džejms podržava Partizan i Zvezdu

Izvor: B92, 03.Feb.2023

Željko Obradović, trener Partizana, podržao je kandidaturu svog tima i Crvene zvezde za stalne učesnike Evrolige...Partizan se trenutno nalazi u Kaunasu gde igraju meč protiv Žalgirisa u 23. kolu Evrolige...Trener crno-belih Želimir Obradović razgovarao je sa litvanskim novinarima za košarkaški...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.