Izvor: Pančevac-online.com, 18.Mar.2023, 17:37

HAMAD MEĐEDOVIĆ SE PLASIRAO U FINALE ČELENDŽERA U SEKEŠFEHERVARU Mladi teniser protiv Hrvata za titulu!

Teniser Srbije Hamad Međedović plasirao se u finale ATP čelendžera u Sekešfehervaru pobedom nad Francuzom Evanom Furnesom u dva seta (6:1, 6:2). Međedović, koji je osmi nosilac u Mađarskoj i 217. na ATP listi, dobio je devetog „kosturaša“ i 223. na svetu Furnesa za samo 55 minuta. Drugi finalista je 257. sa ATP liste Nino […] The post HAMAD MEĐEDOVIĆ SE PLASIRAO U FINALE ČELENDŽERA U SEKEŠFEHERVARU Mladi teniser protiv Hrvata za titulu! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

Medvedev preko Tijafoa do finala Indijan Velsa

Izvor: Beta, 19.Mar.2023, 01:02

Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se večeras u finale turnira u Indijan Velsu, pošto je u polufinalnom meču u dva seta pobedio Amerikanca Frensisa Tijafoa 7:5, 7:6.Šesti teniser sveta do pobede nad 16. igračem na ATP listi je stigao posle sat i 47 minuta igre.Medvedev je oduzeo servis protivniku...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.