FUDBALSKI SUDIJA (22) UHAPŠEN U ZAJEČARU! PRONAĐENA DROGA, ODMAH MU ODREĐEN PRITVOR!

Izvor: TimockeVesti.net, 08.Maj.2024, 16:46

FUDBALSKI SUDIJA (22) UHAPŠEN U ZAJEČARU! PRONAĐENA DROGA, ODMAH MU ODREĐEN PRITVOR!

Veliki skandal potresa fudbal na istoku Srbije – u policijskoj akciji na Veliki petak uhapšen je sudija F.T. (22)! Arbitru su lisice na ruke stavljene u Zaječaru nakon što je policija pronašla 890 grama marihuane u vozilu u kojem je bio sa L.R. iz Bora.

Pripadnici MUP-a su, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, uhapsili njih dvojicu zbog postojanja sumnje da su trgovali narkoticima. Fudbalski sudija je prvi put uhapšen za razliku od L.R. koji ima dosije i koji je od ranije poznat policiji.
Dvojica uhapšenih saslušani su u Tužilaštvu nakon čega im je određen pritvor do 30 dana. F.T. se nalazi na listi sudija Zone Istok, četvrtog ranga...
Pogledaj vesti o: Zaječar

Nastavak na TimockeVesti.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.