Izvor: RTS, 12.Avg.2021, 11:54

Vučić podelio fotografiju srpskih vatrogasaca na Eviji

Predsednik Aleksandar Vučić podelio je na svom instagram nalogu "Budućnost Srbije AV" fotografiju pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova koji već nekoliko dana učestvuju u gašenju požara u Grčkoj.
Na fotografiji su pripadnici MUP-a koji drže srpsku i grčku zastavu.

"Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora za vanredne situacije i Helikopterske jedinice koji su upućeni u Grčku kako bi kolegama pomogli >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u gašenju požara koji je zadesio ovu zemlju, nastavili su i tokom jučerašnjeg dana borbu sa vatrenom stihijom", navodi se u objavi MUP-a koju je Vučić podelio na svom nalogu.
Pripadnici Sektora za vanredne situacije iz Niša, Beograda, Novog Sada, Sremske Mitrovice, Zrenjanina, Kikinde, Jagodine, Kruševca i Kraljeva već treći dan angažovani su danonoćno na gašenju požara na severnom delu ostrva Evija, zajedno sa pripadnicima Helikopterske jedinice koji su samo u sredu u dva navrata, u 44 naleta izbacili 48 tona vode u reonima mesta Elinika i Atalanti.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.