U šumskom požaru poginula jedna osoba, 87 vatrogasaca sa 18 vozila i 6 letelica učestvuje u gašenju

Izvor: Večernje novosti, 14.Maj.2017, 22:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U šumskom požaru poginula jedna osoba, 87 vatrogasaca sa 18 vozila i 6 letelica učestvuje u gašenju

Šumski požar zahvatio je šumsko područje u blizini mesta Agi Teodori, kod Korinta, na grčkom poluostrvu Peloponez U šumskom požaru, koji je zahvatio šumsko područje u blizini mesta Agi Teodori, kod Korinta, na grčkom poluostrvu Peloponez, poginula je jedna osoba, saopštila je večeras vatrogasna služba. Telo je pronađeno u jednoj jaruzi >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << u tom mestu udaljenom 65 kilometara zapadno od Atine, prenela je agencija AP. Veruje se da je žrtva starija žena čiji je nestanak prijavljen ranije tokom dana. Požar je sada lokalizovan. Kako je javila ANA, požar je izbio u blizini naselja Panorama. Na licu mesta nalazi se 18 vatrogasnih vozila sa posadom od 50 članova, 37 vatrogasaca i šest vatrogasnih letilica, koji pokušavaju da ugase požar.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Vatra buknula BLIZU ATINE, jedna osoba STRADALA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2017, 01:10

Šumski požar zahvatio je šumsko područje u blizini mesta Agi Teodori..Jedna osoba je poginula, a dve su povređene u požaru koji je zahvatio pošumljenu oblast kod mesta Agi Teodori nedaleko od Atine, saopšteno je danas iz vatrogasne službe..., kod Korinta, udaljeno oko 65 kilometara zapadno od...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.