TRAJEKT ZA LASTOVO KOŠTA KAO LETOVANJE U GRČKOJ

Izvor: Kurir, 01.Jun.2011, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAJEKT ZA LASTOVO KOŠTA KAO LETOVANJE U GRČKOJ

SPLIT- Povratna karta za trajekt do Lastova košta kao pun nedeljni aranžman za dve osobe u Grčkoj. Sezonsko povećanje cena prevoza ka hrvatskim ostrvima uzbunilo hotelijere, ali i turiste.

Hrvatska "Jadrolinija" od 1. juna uvela je nove, sezonske cene karata za prevoz trajektima, pa, tako, povratna karta za četvoročlanu porodicu, koja automobilom ide do Lastova, košta 1.604 kune, ili skoro 200 evra, piše Slobodna Dalmacija.

Za taj novac, dva člana iste te porodice >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << mogla bi da se odmaraju pet dana u predsezoni u većini hotela na Jadranu sa tri zvezdice, ili da se baškare nedelju dana u Tunisu ili Grčkoj, piše list.

Turistički radnici i hotelijeri na ostrvima bune se što "Jadrolinija" nema postepen rast cena u predsezoni i špicu sezone.

"Nema nikakve svrhe to što hotelijeri imaju čak pet kategorija cena od proleća do pune sezone i što nude gostu različite popuste, kad tog istog gosta 'oderu' brodari", konstatuje Slobodna Dalmacija.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.