ŠORKA U ZENICI: Grci jedva IZVUKLI živu GLAVU, Janotas OSTAO bez zuba! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2017, 09:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ŠORKA U ZENICI: Grci jedva IZVUKLI živu GLAVU, Janotas OSTAO bez zuba! (VIDEO)

Opšta makljaža na Bilinom polju.

Utakmice između fudbalskih reprezentacija BiH i Grčke, po tradiciji nose epitet zanimljivih. Ne samo zbog rivaliteta koji vlada za odlazak na SP u Rusiji, već i incidenata koji su obeležili njihov prvi meč u grupi, prošle godine u zemlji Helena.

Ovoga puta, susret je igran u Zenici, na stadionu u Bilinom Polju, a akteri incidenta koji je bio inicijalna kapisla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << opštoj tuči bili su - saigrači! Naime, Edin Džeko i Kostas Manolas zajedno zarađuju hleb u Romi, ali su se posle meča pred bosanskohercegovačkom publikom, našli u klinču.

Sjajni napadač je, tačnije, uhvatio za vrat defanzivca Vučice po izlasku sa terena, umešali su se svi igrači i nastala je neviđena makljaža. Najgore je prošao Janis Janotas, koga je nokautirao pomoćni trener Zmajeva Stefan Žili i tom prilikom Grku izbio zub!

Rivalitet je, podsetimo krenuo još u prvoj utakmici u grupi, igranoj u Grčkoj. Džeko je tada isključen, pošto je skinuo gaće Papastatopulasu, a ni tada (1:1), kao ni u subotu, nije bilo pobednika. Samo što su ovog puta mreže mirovale.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džeko je prišao Grku i zavalio mu ćušku, a onda je nastala opšta tuča na terenu! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 10.Jun.2017

Fudbaleri BIH i Grčke igrali su nerešeno u meču kvalifikacija za Svetsko prvenstvo i to bez golova, ali je ovaj duel obeležio incident na kraju meča...Prvo su se zakačili fudbaleri Rome, Edin Džeko i Kostas Manolas. Džeko mu je prišao u rukom mu udario ćušku, a onda su se umešali i ostali...

Nastavak na Telegraf.rs...

Fudbalski savez BiH očekuje drakonska kazna zbog dešavanja u Zenici?

Izvor: Blic, 10.Jun.2017

Fudbalski savez BiH očekuje žestoka kazna zbog dešavanja za vreme i nakon utakmice na Bilinom polju u Zenici između Bosne i Hercegovine i Grčke, u okviru šestog kola kvalifikacija za SP u Rusiji...UEFA delegat na ovom susreta Kristijan Šmulceru zabeležio je napad Edina Džeke na Kostasa Manolasa,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.