Podneta tužba protiv sedam zvaničnika zbog požara u Grčkoj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Avg.2018, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podneta tužba protiv sedam zvaničnika zbog požara u Grčkoj

Žena koja je izgubila porodicu u prošlomesečnom tragičnom požaru u Grčkoj, podnela je danas tužbu protiv sedam zvaničnika, uključujući grčkog ministra unutrašnjih poslova, tvrdeći da oni snose odgovornost za tu tragediju u kojoj je nastradalo 96 osoba.

Barbara Vukaki je u požaru, koji je izbio 23. jula u Atiki, izgubila supruga Grigorisa Fitrosa, 11-godišnjeg sina Andreasa i 13-godišnju kćerku Evitu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << preneo je AP.

Ona je podnela tužbu protiv ministra unutrašnjih poslova Panosa Skurletisa, grčkog ministra za javni red i civilnu zaštitu Nikosa Toskasa, koji je podneo ostavku nekoliko dana posle požara, lokalnog gradonačelnika, regionalnog guvernera i bivših.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Podneta tužba protiv sedam zvaničnika zbog požara u Grčkoj

Izvor: RTS, 17.Avg.2018

. Žena koja je izgubila porodicu u prošlomesečnom tragičnom požaru u Grčkoj, podnela je tužbu protiv sedam zvaničnika, uključujući grčkog ministra unutrašnjih poslova, tvrdeći da oni snose odgovornost za tu tragediju u kojoj je nastradalo 96 osoba.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.