Izvor: HotSport.rs, 10.Maj.2016, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OZBILJNA PONUDA: Olimpijakos uveličao spektakl, a iz Beograda vodi jednog od najboljih igrača Zvezde?

Grčki mediji prenose da je gostovanje u Beogradu tim iz Pireja iskoristio i da pregovara o potencijalnom pojačanju za sledeću sezonu.

Još se prepričava gostovanje Olimpijakosa koji je u nedelju zajedno sa Crvenom zvezdom na stadionu ‘Rajko Mitić’ priredio lep događaj Delijama, a već na površinu izlaze i druge priče koje su se vodile iza kulisa.
Naime, kako pišu >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << grčki mediji, a prenose ‘Novosti’, Olimpijakos već duže vreme prati igre Zvezdinog beka i ‘bombardera’ Luisa Ibanjeza, a sada su i jasno istakli želju da ga već ovog leta dovedu u Pirej.
ZVEZDINA BOMBA ZA LIGU ŠAMPIONA: Prvo pojačanje pred potpisom!
Olimpijakosov bek Arturo Masuaku će najverovatnije otići u neku od ‘liga petice’, a u Zvezdinom Argentincu vide idealnu zamenu. Čak se spominje i cena koju bi Oli platio Zvezdi – u pitanju je cifra oko dva miliona evra.
Da li će se ovaj ‘bratski’ transfer i ostvariti, ostaje da vidimo, jer i beogradski crveno-beli ovog leta imaju ozbiljne evropske ambicije, u kojima im je Ibanjez itekako potreban.
ZVEZDA TV: Specijal posvećem meču sa Olimpijakosom – ‘Pravoslavna braća’ (VIDEO)
 
The post OZBILJNA PONUDA: Olimpijakos uveličao spektakl, a iz Beograda vodi jednog od najboljih igrača Zvezde? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.