Izvor: HotSport.rs, 09.Okt.2015, 00:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKAV DEBI: Srpska kolonija u Panatinaikosu izbacila Olimpijakos iz Kupa Grčke

Košarkaši Panatinaikosa savladali su gradskog rivala Olimpijakos u četvrtfinalu grčkog kupa rezultatom 70:64.

Utakmica je igrana bez prisustva publike zbog kazne koju je odradio Olimpijakos. Selektor Srbije i trener Panatinaikosa je na ovom susretu prvi put vodio sa klupe svoj novi tim u zvaničnom meču.
I bio je veoma uspešan pošto je PAO dominirao tokom čitavog susreta. Najbolji je bio Dimitris Dijamantidis sa 16 poena, Feldejn je dodao 14 poena, a Vladimir Janković >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << je imao 12 poena. Na drugoj strani, Printezis je ubacio 19 poena uz 4 skoka, a Lodžeski je imao 14 poena i 7 skokova.
Na ovom susretu bilo je dosta srpskih reprezentativaca, ali se nisu proslavili. Najbolji među njima je bio Saša Pavlović koji je postigao osam poena, Raduljica je ubacio četiri, a Ognjen Kuzmić tri poena.
Na drugoj strani, Nikola Milutinov je u dresu Olimpijakosa postigao svega dva poena, a imao je i tri skoka.
The post KAKAV DEBI: Srpska kolonija u Panatinaikosu izbacila Olimpijakos iz Kupa Grčke appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.