Identifikovana devojka koja je poginula u Grčkoj: DRŽAVLJANKA JE SRBIJE, IMALA JE SAMO 18 GODINA

Izvor: Telegraf.rs, 10.Sep.2016, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Identifikovana devojka koja je poginula u Grčkoj: DRŽAVLJANKA JE SRBIJE, IMALA JE SAMO 18 GODINA

Devojka iz Srbije A. D. (18) poginula je jutros u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na Tasosu u Grčkoj. Dvadesetogodišnji M.S. iz Stare Pazove, koji je devojku vozio na skuteru, teško je povređen.

Generalni konzul u Solunu, Siniša Pavić izjavio je za "Blic" da je zbog teške nesreće u kontaktu sa policijom, bolnicom, i porodicom povređenog mladića.

- Devojka koja je nastradala je srpska državljanka, a porodica je obaveštena o tragediji. Povređeni mladić >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je u teškom stanju, ali van životne opasnosti i mi ćemo pratiti njegovo stanje - kaže Pavić i dodaje da zbog nestanka struje i vanredne situacije na Tasosu, i dalje nemaju zvaničan izveštaj policije, koji očekuju da dobiju početkom nedelje.

Foto: Milena Đorđević

On navodi da je u kontaktu sa sestrom povređenog mladića, koja je sa njim bila na letovanju. Prema nezvaničnim saznanjima, M.S. je sinoć iznajmio skuter, kojim se sa devojkom vozio po ostrvu.

- Na Tasosu je noćas bila velika oluja. Niko ne zna šta se tačno desilo, ali su oni verovatno motorom skliznuli sa puta. Devojka, koja je bila suvozač je na mestu ostala mrtva, dok je mladić teško povređen - kaže izvor upoznat sa okolnostima nesreće.

Povređeni mladić prebačen je u bolnicu u Kavalu.

Oni su identifikovani preko agencije iz Beograda preko koje su otputovali.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Konzul: Devojka poginula na Tasosu državljanka Srbije

Izvor: B92, 10.Sep.2016

Generalni konzul Srbije u Solunu Siniša Pavić potvrdio je da je identifikovana devojka koja je poginula u nesreći na grčkom ostrvu Tasos srpska državljanka...On je naveo da je njena porodica o tome obaveštena..."Pre nekog vremena dobili smo potvrdu od grčke policije da se radi o devojci koja je...

Nastavak na B92...

Utvrdjen identitet devojke koja je poginula na Tasosu

Izvor: Beta, 11.Sep.2016, 10:10

Devojka iz Srbije koja je poginula u letovalištu na grčkom ostrvu Tasos, identifikovana je kao A.D. (18) i njena porodica obaveštena je o nesreći, izjavio je generalni konzul Srbije u Solunu Siniša Pavić.Kako je Pavić rekao Blicu, u nesreći je takodje teško povredjen 20-godišnji M.S. iz Stare...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.