Devojka poginula na Tasosu je iz Srbije

Generalni konzul Srbije u Solunu Siniša Pavić potvrdio je da je identifikovana devojka koja je poginula u saobraćajnoj nesreći na grčkom ostrvu Tasos srpska državljanka i da je njena porodica o tome obaveštena. Mladić iz Srbije teško povređen.

"Pre nekog vremena dobili smo potvrdu od grčke policije da se radi o devojci koja je naša državljanka i čiji je identitet utvrđen", rekao je Tanjugu Siniša Pavić i dodao da je reč o osobi sa inicijalima A. D.

Srpski konzul je precizirao da će zvanična potvrda o pogibiji A. D. biti dostavljena preko Ministarstva spoljnih poslova.

"Na žalost, definitivno se radi o našoj državljanki", rekao je Pavić.

U nesreći na Tasosu teško je povređen i još jedan državljanin Srbije, rekao je ranije danas Pavić. 

"U ranim jutarnjim satima desila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je teške povrede zadobio jedan naš državljanin (M. S.) koji je hospitalizovan", rekao je Pavić.

Pavić je rekao da je konzulat u kontaktu sa policijskom organima, bolnicom i porodicom povređenog.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 17. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара