Udes na Tasosu, jedna osoba poginula, mladić iz Srbije povređen

Izvor: RTS, 10.Sep.2016, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udes na Tasosu, jedna osoba poginula, mladić iz Srbije povređen

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila na grčkom ostrvu Tasos, neidentifikovana ženska osoba je poginula, a mladić iz Srbije je teško povređen, saznaje RTS. Ženska osoba koja je poginula bila je suvozač na skuteru, a predpostavlja se da je nesreću izazvalo jako nevreme, zbog kojeg je skuter sleteo sa puta.
U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se rano jutros dogodila na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Tasosu, jedna još neidentifikovana ženska osoba je poginula, a mladić iz Srbije M. S. je zadobio teške telesne povrede, ali je van životne opasnosti, rekao je za Internet portal RTS-a generalni konzul Srbije u Solunu Siniša Pavić.
"Mi pokušavamo da zajedno sa grčkom policijom to utvrdimo. U međuvremenu smo dobili podatke o više osoba ženskog pola iz Srbije od roditelja, prijatelja ili rodbine, zabrinutih za sudbine svojih. U toj međusobnoj saradnji mislim da ćemo za neko vreme biti u prilici da saoštimo informaciju. Očekujem da to u svakom trenutku bude izvesno."
Ženska osoba koja je poginula bila je suvozač na skuteru, a predpostavlja se da je nesreću izazvalo jako nevreme, zbog kojeg je skuter sleteo sa puta.
Konzul Siniša Pavić dodaje da je povređeni mladić hospitalizovan a da je Konzulat u kontaktu sa policijom, bolnicom u kojoj je mladić smešten i sa roditeljima povređenog mladića koji bi uskoro trebalo da otputuju za Grčku.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poginula devojka na Tasosu je iz Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Sep.2016

Devojka iz Srbije koja je poginula u letovalištu na grčkom ostrvu Tasos, identifikovana je kao A.D. (18) i njena porodica obaveštena je o nesreći, izjavio je generalni konzul Srbije u Solunu Siniša Pavić...Kako je Pavić rekao Blicu, u nesreći je takođe teško povređen 20-godišnji M.S. iz Stare...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U FOČI Devojka (20) poginula, 5 osoba povređeno

Izvor: Blic, 11.Sep.2016, 10:58

Devojka S.M. (20) iz Bratunca poginula je u sudaru automobila i kombija, dok je u ovoj saobraćajnoj nesreći 5 osoba povređeno, potvrđeno je za”EuroBlic” u Centru javne bezbednosti Istočno Sarajevo...Vozila su nakon sudara sletela u reku Bistricu u mestu Ponor na putu Foča-Sarajevo...- Teško...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.