Vučević: Srbija najbolji primer razvoja infrastrukture duž Pojasa i puta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2024, 11:24

Vučević: Srbija najbolji primer razvoja infrastrukture duž "Pojasa i puta"

Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević otvorio je danas četvrtu konferenciju "Think-Tank" Instituta za pojas i put i tom prilikom poručio da Srbija predstavlja najbolji primer razvoja infrastrukture u okviru Inicijative "Pojas i put" i da čelično prijateljstvo Srbije i Kine predstavlja temelj zajednice dveju zemalja za zajedničku budućnost.
"Srbija i Kina imaju vrlo jasan plan i želju da nastave saradnju kroz zajedničku budućnost na ravnopravnim osnovama", izjavio je Vučević na otvaranju Konferencije, koja se u Palati Srbija održava pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije i ambasade Narodne Republike Kine u Srbiji.
Kao primere razvoja infrastrukture u Srbiji u saradnji sa kineskim partnerima, Vučević...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučević: Primena potpisanih sporazuma sa Kinom je veliki izazov

Izvor: Danas, 17.Maj.2024

Premijer Srbije Miloš Vučević otvorio je danas četvrtu konferenciju "Think-Tank" Instituta za pojas i put, posvećenoj infrastrukturnoj saradnji u okviru kineske inicijative "Pojas i put", koja obuhvata 17 zemalja, i poručio da se nalazimo na početku perioda u kome sve do sada potpisane sporazume...

Nastavak na Danas...

Vučević: Srbija najbolji primer razvoja infrastrukture duž „Pojasa i puta“

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 17.Maj.2024

BEOGRAD- Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević otvorio je danas četvrtu konferenciju „Think-Tank“ Instituta za pojas i put i tom prilikom je poručio da Srbija predstavlja najbolji primer razvoja infrastrukture u okviru Inicijative „Pojas i put“ i da čelično prijateljstvo Srbije i Kine...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

VUČEVIĆ PORUKOM MIRA OTVORIO KONFERENICJU "THINK-TANK!" Predsednik vlade i ambasador Kine preneli su reči podrške čeličnom prijateljstvu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2024

Predsednik Vlade Republike Srbije Miloš Vučević porukom mira otvorio je danas Četvrtu konferenciju ”Think-Tank” Instituta za pojas i put, održanu pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije i ambasade Narodne Republike Kine u Srbiji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.