Subota, 10.09.2016.

21:10

Konzul: Devojka poginula na Tasosu državljanka Srbije

Generalni konzul Srbije u Solunu Siniša Pavić potvrdio je da je identifikovana devojka koja je poginula u nesreći na grčkom ostrvu Tasos srpska državljanka.

Izvor: Tanjug

Default images
Foto: Thinkstock

On je naveo da je njena porodica o tome obaveštena.

"Pre nekog vremena dobili smo potvrdu od grčke policije da se radi o devojci koja je naša državljanka i čiji je identitet utvrđen", rekao je Tanjugu Pavić i dodao da je reč o licu sa inicijalima A.D.

Srpski konzul je precizirao da će zvanična potvrda o pogibiji A.D. biti dostavljena preko Ministarstva spoljnih poslova.

"Na žalost, definitivno se radi o našoj državljanki", rekao je Pavić.

U nesreći na Tasosu teško je povređen i još jedan državljanin Srbije, rekao je ranije danas Pavić Tanjugu.

"Jutros u ranim jutarnjim satima desila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je teške povrede zadobio jedan naš državljanin (M.S) koji je hospitalizovan", rekao je Pavić.

Pavić je rekao da je konzulat u kontaktu sa policijskom organima, bolnicom i porodicom povređenog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

13 h

Podeli: