Grci skratili spisak, otpao jedan od braće Adetokumbo

Izvor: 011vodič.com, 15.Avg.2019, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grci skratili spisak, otpao jedan od braće Adetokumbo

Selektor košarkaške reprezentacije Grčke Tanasis Skurtopulos objavio je spisak od 14 igrača koji će da nastave pripreme za Svetsko prvenstvo koje 31. avgusta počinje u Kini. Sa spiska su otpali Vangelis Mancaris i Kostas Adetokumbo.
Od 19 igraju Apolon – Austrija, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.95.
Pripreme >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << će da nastave ostala dva brata Adetokumbo Janis i Tanasis, a tu su još Janis Atinaju, Janis Burusis, Nik Kalates, Antonis Konijaris, Janulis Larenckalis, Konstantinos Motoglu, George Papajanis, Kostas Papanikolau, Joanis Papapetru, Jorgos Printezis, Kostas Slukas i Panajotis Vasilopulos. Sa tog spiska otpašće još dva igrača.
Od petka do nedelje se u Atini održava Akropolis kup na kome učestvuju još Srbija, Italija i Turska. Grčka će na Svetskom prvenstvu da igra u grupi F u Nandžingu sa Crnom Gorom, Brazilom i Novim Zelandom.

The post Grci skratili spisak, otpao jedan od braće Adetokumbo appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Grci skratili spisak, ispali Mancaris i Kostas Adetokunbo

Izvor: MozzartSport.com, 15.Avg.2019

Vangelis Mancaris i Kostas Adetokunbo su dva igrača koja su danas precrtana sa spiska reprezentacije Grčke. Sada je taj spisak na 14 igrača, a verovatno će biti sve do poslednjeg roka za prijavljivanje igrača u Kini. Sadašnji spisak sadrži mnogo dobrih igrača, pre svega tu je Janis Adetokunbo,...

Nastavak na MozzartSport.com...

Grci skratili spisak, otpali iskusni plej i Adetokumbo

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2019

Sastav je sveden na 14 košarkaša...Selekcija Grčke važi za jednog od favorita na Mundobasketu u Kini, smeštena je u grupu F sa selekcijama Novog Zelanda, Brazila i Crne Gore...Imaće ovog leta i pomoć najkorisnijeg igrača NBA lige Janisa Adetokumba, ali ne i njegovog brata Kostasa...Danas je objavljeno...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.