Izvor: Luftika.rs, 29.Jan.2023, 11:50

Grci i Srbi napravili feštu u Melburnu, pevaju „Kosovo je Srbija“ i „Grčka i Srbija, pravoslavna braća“

U toku je meč između Novaka Đokovića i Stefanosa Cicipasa u finalu Australijan opena, gde se naš teniser bori za svoj deseti trofej u Melburnu, a ukupno 22. na Grend slemovima.
Srbi i Grci preplavili su kompleks u Melburnu, pa sve podseća kao priprema za utakmicu Svetskog prvenstva u fudbalu >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << ili košarci, a ne za finale Australijan opena, javlja portal Telegraf.
Više navijača je iz naše zemlje, a Grci zajedno sa njima prave feštu. Pevaju „Kosovo je Srbija“ i „Grčka i Srbija, pravoslavna braća“, a mnogi od njih se vesele sa Srbima.
Jedan od njih nosio je i zastavu „Nema predaje“, čime je dodatno pružio podršku Srbiji povodom situacije u našoj južnoj pokrajini.
Ovako je izgledao Novakov put do finala i borbe za 10. titulu u Melburnu

Pogledaj vesti o: Novak Đoković,   Novak Đoković finale,   Košarka

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.