Evrointegracije i saobraćajna infrastruktura u srcu saradnje kvadriterale

Izvor: RTS, 22.Dec.2018, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evrointegracije i saobraćajna infrastruktura u srcu saradnje kvadriterale

Predsednik Aleksandar Vučić kaže da je na današnjem sastanku Visoki savet za saradnju Srbije, Grčke, Bugarske i Rumunije postignuto nekoliko dogovora o važnim pitanjima.
Aleksandar Vučić se, na pres-konferenciji, zahvalio svojim sagovornicima na poseti i prijateljskom odnosu prema Srbiji i dodao da su su postigli nekoliko važnih stvari i dogovora o važnim temama za sve četiri zemlje. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS <<

"Razgovarali smo o predsedavanju EU, a sledeći predsedavajući je Rumunija. Još jednom velika zahvalnost Bugarskoj za predsedavanje EU, jer su uložili mnogo napora u poboljšanje pozicije čitavog Zapadnog Balkana, ali i Srbije", rekao je Vučić.
Uveren je da će i Rumunija veliku pažnju posvetiti nastavku evrointegracija Srbije i regiona Zapadnog Balkana. To će, ističe, značiti i bolje infrastrukturno povezivanje u regionu.
Zahvalio se i grčkom premijeru Aleksisu Ciprasu na stalnoj podršci našoj zemlji.
Vučić je rekao da se na sastanku govorilo i o boljem saobraćajnom povezivanju i infrastrukturi, ali i o sportskim temama.
Uskoro opširnije... 
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Evrointegracije i saobraćajna infrastruktura u srcu saradnje kvadrilaterale

Izvor: RTS, 22.Dec.2018

Predsednik Aleksandar Vučić kaže da je na današnjem sastanku Visoki savet za saradnju Srbije, Grčke, Bugarske i Rumunije postignuto nekoliko dogovora o važnim pitanjima. Rumunska premijerka Vjorika Danćilo založila se za veću vidljivost koraka koje Srbije preduzima na evropskom putu. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.