Učesnice Mozlijeve orgije: Nije bilo nacističkih elemenata

Izvor: Blic, 08.Jul.2008, 22:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Učesnice Mozlijeve orgije: Nije bilo nacističkih elemenata

Četiri žene koje su učestvovale u sadomazohističkoj orgiji sa šefom Formule 1 Maksom Mozlijem porekle su tvrdnje britanske štampe da je orgija sadržala nacističke elemente. Svedoci "A", "B", "C" i "D" rekle su danas pred Vrhovnim sudom u Engleskoj da su odigrali scenu iz zatvora, prenosi BBC.



Svedok D, studentkinja koja ima oko 20 godina, čiji identitet ne može biti otkriven iz legalnih razloga, izjavila je da su navodi britanskog tabloida "News of the >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << World”, protiv kojeg je Mozli pokrenuo tužbu, o tome šta se desilo 28. marta u Mozlijevom stanu u Londonu "apsurdni". Ona je na sudu izjavila da za vreme orgije nisu korišćene nacističke uniforme niti bilo kakav sličan materijal, i da misli da je uvredljivo što su nju i druge učesnice orgije novine opisale kao "prostitutke". Ona je dodala da se zabavljala "sa prijateljima i radila nešto u čemu su svi uživali". Takođe je rekla je da u to vreme nije znala Mozlijev identitet i da joj je na jednoj žurci 18 meseci ranije bio predstavljen po imenu"Majk”. Sve četiri žene su porekle tvrdnje da su finansijski zavisile od Mozlija.

"Sve tvrdnje su apsurdne, naročito su me šokirali navodi da su naši scenariji imali ikakve veze sa nacizmom. Nikakve uniforme, slike ili detalji nisu korišćeni", rekla je ona.

Svedok B je rekla da je za vreme sesije glumila čuvara zatvora i nosila jaknu nemačke avijacije koju je kupila na jednoj pijaci u Londonu. Ona je izjavila da ne bi pristala da učestvuje u orgiji sa nacističkom temom i dodala da Mosli, nikada nije tako nešto ni predložio. Takođe, ona je rekla da nije uopšte znala ko je Mozli i čime se bavi.

Svedok A je rekla sudu da je ceo život učestvovla u sadomazohostičkim žurkama i dodala da je peta učesnica orgije bila njena bliska prijatelčjica koja ju je izneverila tako što je tajno snimila orgiju a snimke predala tabloidu "News of the World”. Ona je takođe porekla tvrdnje novina da je fiansijski zavisna od Mozlija izjavivši da učestvuje u orgijama sa mnogim muškarcima i da nije finansijki zavisna od samo jedne osobe.

"Cela stvar je bila veoma seksi i zabavna, a nije imala nikakve veze sa nacizmom. Sve je organizovano kao da smo u nekom nemačkom zatvoru", rekla je ona.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.