Tamara Eklston pokazala sve atribute

Izvor: Blic, 30.Maj.2011, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tamara Eklston pokazala sve atribute

Tamara Eklston kćerka čuvenog Bernija Eklstona i Slavice Radić fotografisala se u seksi izdanju za novu kampanju donjeg veša marke "Ultimo".

Tamara je postala novo zaštitno lice za poznati brend ženskog veša "Ultimo", a prve fotografije pokazuju da kćerka vlasnika Formule 1 itekako ima šta da pokaže.

Tamara je na fotografijama pokazala sav svoj seksipil i time još jednom izmamila uzdahe mnogih pripadnika muškog roda.

Pored novog modnog angažmana >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ova lepotica i naslednica imperije Bernija Eklstona ovog leta pokreće i svoj rialiti šou koji će se zvati "Tamarin svet" u kome će pokazati da nije još jedna u nizu razmaženih bogatašica.

Povezane vesti: Tamara Eklston progovorila o roditeljima, Berniju i Slavici Da li su ćerke Bernija Eklstona najrazmaženije u Britaniji?

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.