Tajna formula za parfem

Izvor: Domino Magazin, 06.Apr.2011, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajna formula za parfem

Dodatak za vaš stil, koji je navodno zauvek nestao davne 1924. godine a sada ponovo pronađen

Kompanija Racked predstavlja parfem koji će vas izdvojiti po pitanju stila od svih koje poznajete. Oni su osmislili prvi ikada napravljeni parfem sa mirisom slanine u ovom veku. Zove se bacon a autori kažu da postoji razlog za baš ovim mirisom.

Po urganoj legendi pariški mesar John Fargginay je dvadesetih godina prošlog veka otkrio da kombinacija mirisa slanine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Domino Magazin << mesa i tajnih trava brzo poboljšava raspoloženje ljudi. Poznate face tog vremena su se otimale za njegov miris.

Nažalost tajna formula je nestala u požaru 1924. godine. Racked, kaže da su otkrili originalnu recepturu i da su efekti mirisa spektakularni.
Pogledaj vesti o: Formula 1

Nastavak na Domino Magazin...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Domino Magazin. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Domino Magazin. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.