Izvor: B92, 05.Avg.2009, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ros Bron ostao bez vozačke dozvole

London -- Vlasniku trenutno vodeće ekipe u šampionatu Formule 1 Braun GP, Britancu Rosu Bronu oduzeta je vozačka dozvola zbog prekoračenja dozvoljene brzine.

Engleski novinari navode da je Bron uhvaćen u bilizini Okhemptona, dok je vozio svoj "mercedes" brzinom od 160 kilometara na sat, na deonici puta na kojoj je predviđena maksimalna brzina od 110 kilometara na sat. Prema britanskom zakonu, kako se navodi, taj prekršaj se automatski kažnjava oduzimanjem >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vozačke dozvore.

Bron je preko svog advokata tražio da mu se suđenje odloži za početak septembra, pošto sada ima dosta obaveza u šampionatu Formule 1.

U tekućem šampionatu Formule 1 ekipa Bron GP je na prvom mestu u nadmetanju konstruktora, dok pilot tog tima Dženson Baton zauzima prvo mesto u konkurenciji vozača.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ros Bron, šef F1 tima, uhvaćen u prebrzoj vožnji

Izvor: AutoBrief.com, 04.Avg.2009, 22:30

Ros Bron, šef tima Formule jedan "Bron GP", mogao bi da ostane bez vozačke dozvole, pošto je optužen za prebrzu vožnju. Policija je Rosa Brona optužila da je 30. maja svojim automobilom marke "Mercedes" u jugozapadnoj Engleskoj vozio 161 kilometar na sat na putu na kome je najviša dozvoljena brzina...

Nastavak na AutoBrief.com...

Rosu Braunu oduzeta vozačka dozvola

Izvor: 24sata, 05.Avg.2009

Engleski novinari navode da je Braun uhvaćen u bilizini Okhemptona, dok je vozio svoj "Mercedes" brzinom od 160 kilometara na sat, na deonici puta na kojoj je predviđena maksimalna brzina od 110 kilometara na sat.

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.