Raikonen se vraća u F1?

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Maj.2011, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Raikonen se vraća u F1?

Mada je tek debitovao u NASKAR seriji, postoji mogućnost da se Kimi Raikonen vrati u Formulu 1. To je priznao i finski vozač posle trke u Šarlotu.
U trenutku kada je napustio najbrži karavan na svetu, Raikonen je bio jedan od najboljih i najplaćenijih vozača. Takva odluka bila je veliko iznenađenje, ali je Finac istakao da je razloga bilo mnogo…
– Nikad nisam rekao da je konačna i da se neću >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << vratiti – odgovorio je Raikonen – Trenutno mi Formula 1 ne fali previše. Želeo sam da probam različite stvari i sada imam odličnu priliku u NASKAR seriji. Uživam u onome što radim, ali nemam planove šta ću raditi sledeće godine.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

KIMI U NASKARU

Izvor: Kurir, 22.Maj.2011, 10:02

Kimi Raikonen, bivši svetski šampion u Formuli 1, debitovao je u američkoj seriji Naskar vozeći u šampionatu kamiona. Na stazi Šarlot motor spidvej, kao član ekipe KBM osvojio je solidno 15. mesto, iako je dva puta udarao u zid...- Trka je bila zabavna iako ima previše prekida. Pogodio sam zid...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.