Izvor: YU-Build.rs, 16.Jun.2010, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plaćanje zemljišta i na 240 rata

Pred Vladom Srbije sutra će se naći uredba o određivanju naknade za prevođenje zemljišta iz prava korišćenja u pravo svojine. Takozvanu konverziju, po tačnoj formuli utvrđivaće Poreska uprava, investitori će moći da je plaćaju na čak 240 rata, a uredba bi, kako se procenjuje, znatno ubrzala proces izdavanja građevinskih dozvola.
Pogledaj vesti o: Formula 1

Nastavak na YU-Build.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nova uredba o konverziji prava korišćenja u pravo svojine

Izvor: EMportal, 16.Jun.2010

Ministar za životnu sredinu i prostorno planiranje Oliver Dulić najavio je da će vlada sutra usvojiti novu uredbu o određivanju naknade za konverziju prava korišćenja zemljišta u pravo svojine, koja bi trebalo da znatno ubrza taj proces.

Nastavak na EMportal...

Izmene Zakona o planiranju

Izvor: RTS, 17.Jun.2010, 09:15

Vlada Srbije na današnjoj sednici izmeniće Uredbu o promeni namene zemljišta iz poljoprivrednog u građevinsko, i prenosu prava korišćenja u pravo svojine, uz naknadu...Na okruglom stolu o izmenama Zakona o planiranju i izgradnji najavljeno je da će Vlada Srbije na današnjoj sednici izmeniti uredbe...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta YU-Build.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta YU-Build.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.