Nikol Šerzinger teško pada udaljenost od Hamiltona

Izvor: Blic, 27.Apr.2011, 09:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikol Šerzinger teško pada udaljenost od Hamiltona

Nikol Šerzinger izjavila je za britanske medije kako joj jako teško pada razdvojenost od dečka Luisa Hamiltona. Vozač Formule 1 često putuje zbog svog posla, a zbog njene karijere ni ona njega ne može često da prati na putovanjima. Nikol želi da se uda za Luisa Hamiltona

- Koliko god ga podržavam, on stalno viđa devojke svojih kolega - izjavila je Nikol, koja je time htela da kaže koliko je ponekad teško održavati vezu na daljinu.

Pevačica se nada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da će dobiti angažman u američkom "X Faktoru". Nedavno je otkrila kako bi uskoro volela da se uda za Luisa i da dobije decu.

- Želim da se udam za njega pre nego što dobijemo decu, a nadam se da će to biti uskoro. Volela bih da imam nekoliko dece - rekla je zaljubljena Nikol.

Povezane vesti: Pre braka uraditi ljubavni test

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.