LG razvija program Formula 1

Izvor: ITsvet.com, 11.Mar.2010, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LG razvija program Formula 1

LG je povećao je svoju ulogu u programu Formula 1 partnerstvom sa kompanijom Cosworth (Kozvort), proizvođačem motora, koja se ove sezone vratila u Formulu 1. LG je globalni i tehnološki partner Formule 1 i kao takav već ima poziciju i marketing prava zvaničnog dobavljača potrošačke elektronike, mobilnih telefona, sistema za obradu podataka i flet panel televizora za Formulu 1. Novi ugovor o partnerstvu sa proizvođačem motora Cosworth dodatno učvršćuje vezu kompanije LG sa ovim sportom. Kao zvanični partner kompanije Cosworth zadužen za potrošačku tehnologiju, LG će proizvođaču motora obezbediti LG tehnologiju.

Nastavak na ITsvet.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LG nastavlja da razvija program Formula 1 novim partnerstvom sa kompanijom Cosworth

Izvor: Economy.rs, 11.Mar.2010

LG Electronics (LG), globalni lider i tehnoloski inovator u potrosackoj elektronici, povecao je svoju ulogu u programu Formula 1 partnerstvom sa kompanijom Cosworth (Kozvort), proizvodacem motora, koja se ove sezone vratila u Formulu 1.

Nastavak na Economy.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta ITsvet.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta ITsvet.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.