Kubica teško povređen!

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Feb.2011, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kubica teško povređen!


Početak je obećavao! Na prvim testiranjima novih bolida 26-godišnji vozač Formule 1 Robert Kubica ostvario je najbolje vreme. Sa tim je ovaj Poljak najavio uspešnu sezonu, bar za kratko...
Ovog vikenda su iz italijanske Liburnije došle su loše vesti za navijače >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << Kubice i njegovog Lotus Renoa. Poljak je poželio opustiti se u vožnji relija i poprilično neslavno je prošao.
Kubica se sa svojom Škodom Fabijom S2000, uz veliku brzinu, zakucao u zid pored jedne crkve. Njegov suvozač prošao je bez težih povreda, dok je Robert prošao daleko gore. Prema prvim informacijama zadobio je teške povrede.
Helikopterom, Kubica je odvezen u prvu najbližu bolnicu u Đenovi.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.