Kubica: Biću spreman za sledeću sezonu

Izvor: Blic, 14.Jul.2011, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kubica: Biću spreman za sledeću sezonu

Robert Kubica se uspešno oporavlja od teškog udesa početkom februara i odlučan je u nameri da bude spreman za start sledeće sezone Formule 1.

Renoov vozač nije želeo da prejudicira da li će uspeti da se vrati na stazu ove godine, ali je siguran da će se to desiti u sezoni 2012.

"Da, biću na stazi sledeće sezone. Sačekaćemo prve rezultate testiranja u 2012. godini da vidimo da li ću moći da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << se borim za titulu", rekao je Kubica.

Poljak je rekao da udes neće uticati na njegovu vožnju nakon povratka na stazu.

"Ne verujem da će to biti slučaj, ni ne sećam se udesa, samo sam svestan posledica. Za mene se nesreća nikada nije dogodila. I dalje sam fizički slab, ali vratio sam kilažu u normalu i nema nikakvih komplikacija u oporavku. Za nekoliko nedelja ću moći da hodam bez pomoći", rekao je Kubica.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.