Fetel napušta Red Bul

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Okt.2010, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fetel napušta Red Bul

Ukoliko ga Red Bul natera da se žrtvuje u korist Marka Vebera na poslednje dve trke šampionata Formule 1 Sebastijan Fetel spreman je da napusti ekipu na kraju sezone – navode nemački štampani mediji.
Po njima mladi Nemac je zapretio čelnicima odlaskom iz Red Bula, pokušaju li da ga spreče u nastojanju da osvoji prvu titulu. Njegov klupski kolegaVebera trenutno ima 14 bodova više od Nemca, ali 11 manje od vodećeg Fernanda Alonsa iz Ferarija.

Moje šanse nisu prošlo vreme. Nemam šta da izgubim i do kraja sezone ću voziti najbolje što mogu, u to neka niko ne posumnja. Naš bolid je i dalje najbrži, a sebi nemam šta da prebacim. Za sva rezultatska razočarenja ove godine postoje realna objašnjenja. Predaja, jednostavno, nije u mojim genima.
Situacija u ekipi postala je veoma komplikovana. Mediji sa Ostrva navode da bi šef ekipe Kristijan Horner...

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.