Ferari počeo testiranje

Izvor: Beta, 16.Nov.2010, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ferari počeo testiranje

MARANELO, 16. novembra 2010. (Beta-AP) - Italijanski tim Ferari vratio se u utorak testiranju na stazi, samo dva dana pošto je prvi vozač ekipe Fernando Alonso ispustio titulu prvaka Formule jedan.

Novi probni vozač je Žil Bjanki, koji je u utorak prevezao 58 krugova na stazi Jas Marina, na kojoj se u nedelju vozila trka za Veliku nagradu Abu Dabija u nedelju.

Bjankiju je ovo bila prva probna vožnja za Ferari, a vozio je F10, koji je ove sezone koristio Alonsov klupski drug Felipe Masa. "Obraćali smo pažnju samo na merenje raznih parametara, bez ikakvog obzira na sveopšti nastup", rekao je Bjanki.

Testiranje u Abu Dabiju će se nastaviti i u sredu.


Pogledaj vesti o: Formula 1

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ferari počeo testiranje

Izvor: S media, 16.Nov.2010

Italijanski tim Ferari vratio se testiranju na stazi, samo dva dana pošto je prvi vozač ekipe Fernando Alonso ispustio titulu prvaka Formule jedan...Novi probni vozač je Žil Bjanki, koji je danas prevezao 58 krugova na stazi "Jas Marina", na kojoj se u nedelju vozila trka za Veliku nagradu Abu Dabija...Novi...

Nastavak na S media...

Ne zna se ko će prenositi F1 u 2011. godini

Izvor: Blic, 17.Nov.2010, 11:55

Ljubitelji Formule 1 su se proteklog vikenda oprostili od sezone 2010 trkom za Veliku nagradu Abu Dabija, a još se ne zna gde će dočekati sezonu 2011 i trku za Veliku nagradu Bahreina...Televizijski prenosi Formule 1 su u Srbiji često menjali "domaćina", a pauza između dve sezone se uglavnom koristila...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.