Eklston se nada trci u Njujorku

Izvor: RTS, 25.Mar.2010, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eklston se nada trci u Njujorku

Prvi čovek Formule jedan Berni Eklston izrazio je nadu da će se od 2012. godine trke Formule jedan voziti i na ulicama Njujorka.

"Trudim se da se to desi već 2012. godine. U pozadini bi se videli soliteri Menhetna... Bilo bi čudesno", kazao je Ekslton za današnje izdanje italijanskog dnevnika Gazeta delo sport.

Trka Formule jedan se u SAD poslednji put vozila 2007. godine kada je Luis Hamilton pobedio u Indijanapolisu, gde su se najbolji vozači sveta takmičili >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << prethodnih osam sezona.

Domaćini najbržeg cirkusa sveta u SAD ranije su bili i Feniks, od 1989. do 1991. godine, kao i malo mesto Votkins Glen na severu države Njujork od 1961. do 1980.
Pogledaj vesti o: Formula 1

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Eklston želi uličnu trku u Njujorku

Izvor: B92, 25.Mar.2010

Prvi čovek Formule 1 Berni Eklston izrazio je nadu da će se od 2012. godine taj šampionat voziti i na ulicama Njujorka. ..Trka Formule 1 se u Sjedinjenim Državama poslednji put vozila 2007. godine kada je Luis Hamilton pobedio na legendarnoj stazi u Indijanapolisu gde su se najbolji vozači sveta...

Nastavak na B92...

Eklston se nada trci F1 na ulicama Njujorka

Izvor: Glas javnosti, 25.Mar.2010

Prvi čovek Formule jedan Berni Eklston izrazio je nadu da će se od 2012. godine to takmičenje voziti i na ulicama Njujorka...- Trudim se da se to desi već 2012. godine. U pozadini bi se videli soliteri Menhetna.. Bilo bi čudesno - kazao je Eklston za današnje izdanje italijanskog dnevnika Gazeta...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.