Crnogorsko V.I.P. državljanstvo

Izvor: RTS, 30.Jul.2010, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Crnogorsko V.I.P. državljanstvo

Posle bivšeg tajlandskog premijera Taksina Šinavatre, još deset svetskih milijardera, trebalo bi uskoro da dobije crnogorsko državljanstvo, pišu tamošnji mediji. Crnogorci bi, prema najavama, mogli da postanu Edi Džordan i Roman Abramovič.

Deset svetskih milijardera slediće bivšeg tajlandskog premijera Taksina Šinavatru u nameri da postanu Crnogorci, pišu tamošnji mediji.

Budući Crnogorac mogao bi da bude i bivši većinski vlasnik "Formule jedan" Edi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Džordan. Prema saznanjima "Pobjede", Džordan bi trebalo da luksuznom jahtom doplovi u marinu "Porto Montenegro" za nekoliko dana i navodno, planira da otvori svoju kompaniju u Tivtu.

Pored Džordana, u proceduri za dobijanje crnogorskog državljanstva su još desetak svetskih milijardera, takođe zainteresovanih za otvaranje firmi u Tivtu.

"Pobjeda" navodi da se pominje i vlasnik fudbalskog kluba "Čelzi" Roman Abramovič, čija bi jahta trebalo da uplovi u tivatsku marinu za desetak dana.
Pogledaj vesti o: Formula 1

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ROMAN ABRAMOVIČ POSTAJE CRNOGORAC?

Izvor: Kurir, 30.Jul.2010

PODGORICA - Desetak svetskih milijardera, među kojima je i vlasnik fudbalskog kluba Čelsi Roman Abramovič, trebalo bi uskoro da dobiju crnogorsko državljanstvo, pišu podgorički mediji...Mediji navode da bi Abramovičeva jahta za desetak dana trebalo da uplovi u tivatsku marinu, a njegovim stopama...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.