Bruno Sena zvanično u Kamposu

Izvor: B92, 31.Okt.2009, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bruno Sena zvanično u Kamposu

Brazilac Bruno Sena debitovaće sledeće sezone u Formuli 1 pošto je postigao dogovor sa ekipom Kampos Meta 1, koja će naredne godine ući u šampionat.

"Presrećan sam što sam napokon ispunio svoj san. Sada je vreme da pred sebe postavim nove ciljeve. Projekat koji je ekipa Kampos Meta 1 razvila dizajniran je tako da dođe do uspeha i na stazi i van nje", rekao je Bruno Sena, sestrić legendarnog, trostrukog šampiona >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Formule 1, Aertona.

26-godišnji Brazilac je bio blizu debija u Formuli 1 kao vozač ekipe Bron GP početkom ove godine, ali se britanski tim zbog iskustva, ipak, odlučio za njegovog sunarodnika Rubensa Barikela.

Još u petak svetski mediji su objavili da je Sena potpisao ugovor sa Kamposom, ali da će zvanična potvrda uslediti u narednih nekoliko dana. Brazilac je, takođe, nagovestio da je ostvario svoj cilj tako što je to objavio na svom profilu na mreži Twitter.

Zadovoljstvo mi je da Brunu poželim dobrodošlicu u naš tim. Pratili smo njegove rezultate još dok je bio u nižim serijama i bili smo oduševljeni kako je brzo napredovao i u GP2 seriji postao najbolji vozač svoje generacije. Neverovatno je kako je brzo došao do Formule 1 posle samo nekoliko godina takmičenja. Zadovoljstvo nam je i što ćemo omugućiti da se prezime Sena ponovo nađe u Formuli 1", istakao je prvi čovek Kamposa Enrike Rodriges de Kastro.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.