Baton želi da vozi na Reliju Dakar

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jan.2010, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Baton želi da vozi na Reliju Dakar

Aktuelni svetski šampion u Formuli jedan Britanac Dženson Baton izjavio je da bi voleo na kraju karijere da nastupi na Reliju Dakar.

"Ako bih se takmičio u nekom drugom šampionatu to bi bilo jer želim da se zabavim. Uzmimo za primer Dakar. Želim da vozim takav reli, ali kao privatni vozač, jer mislim da bi to bilo zabavno, ali i neverovatno životno iskustvo", rekao je Baton.

Britanac je prošle sezone osvojio titulu sa ekipom Bron GP, ali je onda odlučio da pređe >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << u Meklaren gde će mu partner biti Luis Hamilton.

"Osvajanje titule sa Bronom je bilo fenomenalno, jer je došlo kao nagrada za vredan rad tokom mnogo godina. Ali, sada sam vozač Meklarena, tima koji je deo istorije i ostvario je mnogo toga u F1, a rad sa Luisom je privilegija za mene. On je postigao mnogo toga za kratko vreme, imao je uspone i padove, a sve to izgleda kao moja karijera suzbijena u dve ili tri godine. Imamo veliku iskustvo i ako budemo radili zajedno napravićemo odličan bolid i imaćemo odličnu sezonu", istakao je Baton.
Pogledaj vesti o: Formula 1

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.