Alonso prelazi u Hondu?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alonso prelazi u Hondu?

LONDON - Bivši dvostruki svetski šampion u Formuli 1, vozač francuskog Renoa Španac Fernando Alonso, dobio je ponudu da 2009. godine pređe u redove japanske Honde za 10,6 miliona evra, objavile su danas svetske agencije.

"Alonso je sjajan vozač koji bi svakoj ekipi, pa tako i našoj, bio najbolje moguće pojačanje", rekao je izvršni direktor Hondinog tima Nik Fraj.

Alonso je prošle godine vozio za Meklaren, ali je zbog stalnih nesuglasica sa Luisom Hamiltonom odlučio da promeni sredinu, tako da je ove sezone postao član ekipe Reno.
Pogledaj vesti o: Formula 1

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Alonso prelazi u Hondu?

Izvor: B92, 04.Avg.2008

Bivši dvostruki šampion sveta u Formuli 1, vozač francuskog Renoa Fernando Alonso mogao bi da pređe u redove Honde 2009. godine...Španac je prema tvrdnjama samo na korak od potpisivanja ugovora sa japanskom ekipom, i ukoliko se transfer ostvari on bi po sezoni zarađivao 15 miliona dolara. U tom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.