Zvanično - Transfer decenije u Nemačkoj!

Izvor: Sportske.net, 21.Jul.2016, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično - Transfer decenije u Nemačkoj!

Mario Gece se vratio u Borusiju Dortmund posle tri godine!

Ovo se retko kada viđa - napustio matični klub, prešao u redove najvećeg rivala, a potom se tri godine kasnije vratio u svoju Borusiju.

Sada je i zvanično, dosadašnji fudbaler Bajern Minhena Mario Gece i zvanično je novi član ''milionera'' sa kojima je potpisao četvorogodišnji ugovor.

Ovo će definitivno biti tema o kojoj će brujati cela Nemačka u narednim danima, jer navijači još uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nisu zaboravili kako ih je Gece izdao i pre finala Lige šampiona 2013. godine protiv Bajerna saopštio da upravo prelazi u redove najvećeg rivala.

''Tri godine kasnije, sada kada ima 24, gledam drugačije na svoju odluku da odem u Bajern. Mogu da razumem zašto navijači nisu mogli da prihvate moju odluku da odem u Minhen. Sada kada sam se vratio svojoj kući, želim da ubedim sve ljude da vredim i to ću dokazati svojim igrama, posebno onima koji me nisu baš dočekali raširenih ruku. Moj cilj je da se vratim u formu i igram najbolje što mogu. Za sve nas, za klub i navijače Borusije Dortmund'', rekao je Gece.

U svom prvom mandatu, Gece je za Borusiju debitovao 2008. kada je imao samo 16 godina i do 2013. odigrao je 116 mečeva i postigao 31 gol.

OFFICIAL | @MarioGoetze has completed a move to Borussia Dortmund.

All the best, Mario! pic.twitter.com/YTGlXamROR

— FC Bayern English (@FCBayernEN) July 21, 2016
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

POSAO ZAVRŠEN: Mario Gece se vratio kući!

Izvor: HotSport.rs, 21.Jul.2016

Tri godine posle prelaska iz Borusije Dortmund u minhenski Bajern, Mario Gece se istim putem vratio na Signal Iduna Park.. . Prošao je sve mlađe kategorije Borusije Dortmund, bio jedan od miljenika navijača ‘milionera’, a onda im zabio nož u srce uoči finala Lige šampiona 2013. godine na kom...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.