Znate li šta je Ronaldo uradio posle osvajanja LŠ? To je neverovatno

Izvor: B92, 21.Maj.2020, 16:53

"Znate li šta je Ronaldo uradio posle osvajanja LŠ? To je neverovatno"

Nuno Viveros, rođak Kristijana Ronalda, otkrio je u razgovoru za portugalske medije šta je proslavljeni fudbaler uradio nakon finala Lige šampiona 2008. godine.

Mančester junajted je te godine u meču za "ušati" pehar savladao Čelsi u Moskvi, nakon boljeg izvođenja penala.

Viveiros je govorio o tome koliki je Ronaldo zapravo radoholičar.

U prilog tome govori činjenica >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je Portugalac po povratku u Mančester odmah, usred noći, otišao u teretanu.

"Živeo sam sa Ronaldom u Mančesteru pet godina, neverojatno iskustvo. Znate li što je Ronaldo uradio kad se ekipa vratila u Mančester posle osvajanja Lige šampiona 2008. godine? Te noći je otišao u teretanu. Otišao je da trenira nakon što je postao prvak. Postao je prvak Evrope sa 23 godine i on je jednostavno takav. Pravi sin Madeire", ispričao je Ronaldov rođak.

Ronaldo je u Mančesteru proveo još godinu dana, da bi potom otišao u madridski Real.

Od 2018. je član torinskog Juventusa.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.