Zidan otkrio ko je najbolji trener na svetu

Izvor: B92, 25.Feb.2020, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zidan otkrio ko je najbolji trener na svetu

Fudbaleri Real Madrida i Mančester sitija sastaju se u možda najzanimljivijem meču osmine finala ovosezonske Lige šampiona.

Trener domaćih Zinedin Zidan održao je konferenciju za novinare na kojoj je odgovarao na mnogobrojna zanimljiva pitanja.

Naročito je interesantno bilo viđenje francuskog stručnjaka po pitanju koga on smatra najboljim trenerom na svetu.

Zidan ističe da je to njegov sutrašnji rival – Pep Gvardiola.

"Pep >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je pokazao da je najbolji u svakom klubu gde je bio. Najpre u Barseloni, pa u Bajernu, sad u Sitiju. za druge su možda neki drugi treneri najbolji, za mene je to Pep", rekao je Zidan.

U sredu uveče očekuje se spektakl na Santiago Bernabeu.

"To neće biti obračun Zidana i Gvardiole, nego duel Reala i Sitija. Takve utakmice ljudi žele da gledaju. Biće spektakl i presrećni smo smo zbog toga što imamo prilike da igramo ovakve mečeve", dodao je Zidan.

Zidan je istakao da je 2015. godine, dok je trenirao drugu ekipu Reala, bio u Minhenu, gde je učio od Gvardiole.

"Proveo sam nekoliko dana s njim dok je trenirao Bajern. Stalno smo razgovarali o fudbalu i načinima kako vodi treninge. Oduševilo me je to što je bio jako iskren", zaključio je Zidan.
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zidan: Gvardiola je najbolji

Izvor: MozzartSport.com, 25.Feb.2020

Veliki derbi osmine finala Lige šampiona i jedini par koji će sigurno značiti i kraj takmičenja za nekog od timova sa realnim šansama da se popnu na krov Evrope. Jasno, posle prvih mečeva u problemu su u Liveprul i Pari Sen Žermen, ali oni još imaju šanse da poprave utisak. Kad jedan na drugog...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.