Vaterpolisti Vojvodine bez osmine finala Lige šampiona

Izvor: Blic, 27.Feb.2013, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vaterpolisti Vojvodine bez osmine finala Lige šampiona

Vaterpolisti Vojvodine nisu uspeli da se plasiraju u osminu finala Lige šampiona pošto su u Novom Sadu u poslednjem, 10. kolu C grupe izgubili od Breše sa 9:7 (1:1, 3:2, 1:2, 4:2).

Novosađanima je u ovom meču bila neophodna pobeda, ali su "izgoreli" u želji za uspehom i poklekli u poslednjoj četvrtini.

Dugo je Vojvodina bila u igri protiv Breše, krajem trećeg dela vodila je sa 5:4, potom u nastavku sa 6:5, ali su Italijani sa četiri gola napravili preokret >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i na kraju slavili.

Golove za Vojvodinu postigli su Vuksanović 2, Geratović, Ubović, Miličić, Vasić i Njegovan, a za Brešu Prešuti i Elez po 3, Nora, Đorđi i Lončar.

Povezane vesti: Vaterpolisti Vojvodine poraženi u Breši Kreće novi srpski vaterpolo šou: Partizan, Zvezda i Voša u Ligi šampiona
Pogledaj vesti o: Finale Lige Šampiona,   Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Vojvodina bez osmine finala

Izvor: Akter, 27.Feb.2013

Vaterpolisti Vojvodine nisu uspeli da se plasiraju u osminu finala Lige šampiona pošto su u poslednjem 10. kolu C grupe, izgubili od italijanske Breše sa 9:7 (1:1, 3:2, 1:2, 4:2).

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.