(VIDEO) NIJE SAMO BOATENG I SRBIN PAMTI MESIJA: Sećate li se kako je Argentinac prošao kraj Vidića

Izvor: Kurir, 08.Maj.2015, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) NIJE SAMO BOATENG I SRBIN PAMTI MESIJA: Sećate li se kako je Argentinac prošao kraj Vidića

Bilo je to u finalu Lige šampiona 2011. godine

Fudbaleri Barselone porazili su Bajern (3:0) u prvom meču polufinala Lige šampiona, a meč je obeležio maestralni Lionel Mesi, koji je dva puta pogodio mrežu, a jednom asistieao Nejmaru, koji je matirao Manuela Nojera.

Ipak, drugi gol Argentinca, koji je tokom akcije bacio na travnjak Džeroma >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Botenga postao je predmet ismevanja fudbalera Bajerna.

A Boateng nije jedini igrač, kojeg je u velikim mečevima Lionel Mesi tako prevario. U finalu Lige šampiona 2011. godine Barselona je sa 3:1 savladala Mančester junajted, a hitronogi fudbaler je prilikom prodora posle kojeg je zatresao mrežu na tlo bacio tada defanzivca engleskog klubai reprezentativca Srbije Nemanju Vidića.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.